Lange kvinner, lange rygger?

Jeg er en kvinne på 183 cm, var tidlig innlagt på sykehus da jeg vokste i et alt for høyt tempo. Hadde store smerter i alle ledd og strekkmerker før jeg var 12år, men mine foreldre sa heldigvis nei til hormonbehandling.

Det jeg egentlig vil frem til et at jeg idag sitter med en rygg som konstant plager meg. Ryggvirvlene er dratt fra hverandre max, mange prolapser men vil ikke opereres selv etter flere tilbud. Det ble sagt til meg at jeg hadde ca 60 % sjans for å få det bedre. Det er alt for dårlige odds spørr du meg. Er det noen av dere andre der ute som har erfaringer med dette og evt gode tips.

Hilsen Ann-Bjørg, 52 med en laaaang overkropp

En kommentar om “Lange kvinner, lange rygger?

 1. Jeg er ei med laaang rygg og er 182cm. Ble prolapsoperert i 2002. Vellykket.
  Har fått påvist mindre prolapser senere som jeg ikke opererer. Har betennelse i musklene i ryggen innemellom, men tar da medisin mot det.
  Om en skal operere eller ikke er kanskje litt om hvor mye smerter en har. Jeg tok 6-10 paralgin forte hver dag og morfinsprøyter 2 ganger før jeg ble operert. Prolapsen var veldig stor.
  Få time hos nevrolog viss du ikke alt har hatt det.
  Lykke til. God bedring.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s