Jeg må ikke

Jeg må ikke gå i høye hæler.
Jeg må ikke ha lange nok bukser, jeg må ikke sitte med bena rett på bussen, jeg må ikke se kassadamen i butikken (pga skilt som henger i veien), jeg må ikke ha strømpebukser som går høyere enn midt på lårene, jeg må ikke ha livet på kjolene der jeg faktisk har livet, jeg må ikke sitte godt på fly eller trene på elipsemaskina uten å sllå knærne blå.

Noe kan jeg ikke gjøre noe med, andre ting er allerede forbedret, men og det er et men, ingen skal få fortelle meg at jeg ikke kan gå i høye hæler, med den eneste begrunnelsen at jeg er så høy fra før.

– Anne Marie, Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s