Benplass

image

Jeg er en av dem som liker å ta offentlig kommunikasjon. Jeg liker å ta buss, trikk og t-bane, men jeg liker ikke å sitte trangt, få hakk i knærne eller at alle som går forbi dulter borti bena mine fordi jeg ikke får plass til dem foran setet. Men noen ganger,  så tar jeg offentlig kommunikasjon når ikke alle andre gjør det og da er det deilig å kunne ta plassen uten noen hindringer på mange meter frem.

Underholdning fikk jeg også,  fra mannen som satt og stirret på bena mine fra Montebello til Majorstua. Kanskje det bare var regn-flekken han så på…

-Anne Marie, Leder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s