Wrestler?

wrestler

Illustrasjon

 

Våren 2010 var jeg på studietur til Japan. Vi fartet rundt for å se alt fra templer til sumobryting, Tokyotower og Harajuku. På vei til en av disse attraksjonen tok vi et lokaltog. Toget var relativt fullt, så jeg fikk ståplass. Ikke noe stress – med mine 180 cm hadde jeg full oversikt over mine medstudenter ved å enkelt kikke over hodet på alle japanerne. Etter kort tid registrerer jeg at det er en godt voksen mann som sitter og stirrer opp på meg. Jepp, opp. Han sitter på et av setene, og hadde sikkert knapt nådd meg til skulderen om han hadde reist seg. Etter å ha stirret ganske åpenlyst på meg en stund, gliser han godt og sier: «You! Plofessional wlestlel?!» (Professional wrestler)

Jeg ble temmelig paff, men smilte til han og svarte «No, just norwegian!»

– Torill, 27 år og 180 cm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s