Armlengde

Å få genser med lang nok lengde på armene har jeg faktisk sluttet å lete etter. Jeg kjøper meg gensere, men om de er lange nok på armene har jeg sluttet å bry meg om så lenge de er vide nok. Nå er jeg, med tanke på høyden min, forholdsvis slank. Armene mine er helt vanlige, jeg har litt muskler. Det å få gensere som passer på overarmen og over ryggen/puppene er en større utfordring enn å finne lange nok armer. Og ikke minst at den er lang nok i ryggen.

Jeg går alltid med armene «brettet opp». Ikke fordi jeg er klar for å ta i et tak når som helst, men jeg tror at som 11-12 åring, med over 180 centimeter lengde på kroppen, etter å ha måtte begynne å gå å handle i herreavdelingen, så fant jeg ut eller rett og slett vente meg til, at så lenge genseren passer på andre områder, kroppslengde og vidde, så bare trakk jeg opp armene. Dette har faktisk gjort sitt til at selv om jeg får tak i en lang nok genser eller cardigan, så drar jeg den opp på armene, for jeg klarer rett og slett ikke ha noe inntil underarmen. Jeg bruker ytterjakke om vinteren altså, uten å trekke opp armene.

 

– Anne Marie, Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s