Aldersgrense

image

I går spurte jeg damene I Facebook-gruppen Høye Damer i Høye Hæler om hva de tenker om å senke alderen på den lukkede gruppen. Jeg kunne bare tatt avgjørelsen selv, men jeg liker at vi drar i samme retning. På 12 timer har over 180 damer gitt sin stemme, svaret var allerede klart etter 4 timer, og det er soleklart ja til å senke alderen. Dette gleder meg,  jeg har ikke likt å måtte avvise de under 18 år, da noen av dem kan være de som trenger det mest.

Det som er viktig for meg nå er dette:
– Gruppereglene er de samme.
– Treffene vil for det meste ha 20 års aldersgrense som tidligere.
– Ingen skal føle at de ikke kan ta opp noe de ville tatt opp før endringen.

The sky is the limit!

Jeg ble rørt i går av engasjementet og omsorgen. Nå går vi sammen videre!

Vennlig hilsen
Anne Marie Guldahl Jernquist
Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s