En merkedag!

I dag er for meg en enormt stor dag! Så stor at det nok kan virke rart for noen. Jeg har jobbet mye og hardt for dette, nesten døgnet rundt til tider. Å sjonglere familie, studier, hobbyer og to klubber for høye mennesker, har til tider vært heftige tak. 

I dag fikk jeg endelig brev fra Patentstyret med kongemerket på. Åh, jeg kjenner jeg får klump i halsen. I dag er Høye damer i Høye Hæler registrert i patentregisteret, ingen kan røre oss!

Logo ©

Høye Damer i Høye Hæler ©

For 2 år 11 måneder og 3 dager siden postet jeg bildet under, i De Høyes Klubb på Facebook. Jeg hadde glemt pengene mine da jeg gikk inn i denne butikken, heldigvis hadde jeg med en god venninne som la ut for meg og så var det i gang!

Screenshot_2015-05-05-11-21-24

Det skapte liv, reaksjoner og det er starten på Høye Damer i Høye Hæler! At noe så lite kan starte noe så stort og ha så stor betydning for så mange! Under følger samtalen:

Screenshot_1Screenshot_2

Screenshot_3

Gjengitt med tillatelse

Det var mange med i samtalen, fra hele Norge, og 11.08.2012 møttes 11 fremmede damer på Egertorget. Alle med hæler, fordi jeg var så dum og satt det som et kriterium. Hæltvangen forsvant svært fort da jeg så et behov som for meg var fremmed. Jeg var vant med å gå med hæler, jeg elsker hver centimeter og vil gjerne ha fler. I dag, nesten tre år etter og klok av skade, så er det overhodet ingen hæltvang. Jeg ønsker at man skal gå i det man ønsker og trives i. Det kan være langt nok utenfor komfortsonen å komme på treff om ikke jeg skal gjøre avstanden enda større.

Første treffet 2012

Første treffet,  11.08.2012

I dag er vi 1468 damer/jenter, det er helt fantastisk! Jeg er så glad for at dere finnes, at vi er så forskjellige, tolerante og sympatiske med hverandre. Ingen klubb i verden bør ha større takhøyde enn hos oss!

Takk for alt dere bidrar med, takk for gleder og sorger, klestips og blogginnlegg. Takk til dere som gir umiddelbar respons til dem som trenger hjelp og takk til dere som lar være. Det viktigst er at alle kan si noe når de ønsker det. Hver og en er viktig å ha i klubben, da har jeg tall med tyngde å slå i bordet med når jeg kjemper vår sak.

Ben

The sky is the limit!

Vennlig hilsen
Anne Marie Guldahl Jernquist
Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s