What the difference a year makes!

28.03.2014 hadde Høye Damer i Høye Hæler 181 medlemmer. I dag, under et år etter, er vi over 1360! Det er fantastisk å gå bort til potensielle medlemmer og se lyset i øynene deres når jeg forteller at det finnes så mange av oss. Jeg er utrolig stolt av å få være en del av dette. Jeg er takknemlig for støtten, gleden og lærdommen jeg har fått helt fra starten i 2012.

Vi er ulike på mange måter,  preferanser, utseendet, yrker og livssituasjon, men fellesnevneren, alle våre centimeter,  gjør at samholdet er trygt og lærerikt. Åpenheten og hvordan vi kan møtes både på nett og i virkeligheten på tvers av og på grunn av forskjeller og likheter er fantastisk!

Det har vært misforståelser ang klubbens navn og krav om hæler på treff. Jeg var kanskje i klubbens oppstart noe blind for hva behovet var. Men la meg si det her, svart på hvitt,  det er ingen krav til hæler på treff. For meg er det viktig at de som kommer trives og går i det de selv føler seg komfortable med. Det kan være skummeltnok å delta for første gang uten at man skal kle seg i noe man ikke trives i.

Jeg  ser frem til mange treff og mange nye erfaringer med dere!  Takk!

– Anne Marie, Leder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s