Date nr. 2

Som noen av dere vet så er jeg en sånn evig serie-singel dame. Klarer aldri å finne roen i ett forhold, og ender da opp med en lang rekke kortere forhold, av selvsagt mange forskjellige grunner. Noe jeg må si er både positivt og negativt, men en jeg datet for ett par år siden sa:

«det er bare fordi du er alt for bra til å ikke deles med flere, man bør absolutt dele ting som er bra her i verden».

Når dette er sagt så var jeg jo på date her om dagen med en kar på 180, selv er jeg 185, når jeg er flink og retter meg ordentlig opp. Vanligvis så ville jeg tenkt at, nei dette går jo ikke, og at det ville være rart å skulle se ned på han hele tiden, men så tenkte jeg på venninnene mine som jeg jo alltid ser ned på og dem er jeg jo veldig glade i. Dermed er det jo egentlig ikke negativt å se litt ned på noen, det er jo bare ett ordspråk.

Men altså kvelden før vi skulle på TV2, så sendte denne karen meg følgende sitat fra en kjent (men ikke så mye høyere enn gjennomsnittet kvinne).
Catherine Deneuve:

» EN DAME ER EN KVINNE MAN KAN SE OPP TIL»

Og så tenkte jeg at det kan jaggu hende at han har fortjent en date nr 2 likevel.

Ha en fortsatt fin dag alle flotte damer!

– Anna, 36 år

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s