1400 vekstpriviligerte damer!

For et tall! For et samarbeid!

image

I går var vi 1386 damer i Facebook-gruppen. Bare det er et stort tall, med tanke på at vi var 181 damer 28. mars i fjor. Det at så mange  damer igjen trår til og får oss over nok en milepæl er fantastisk og jeg er svært takknemlig. I kveld bikket vi etttusenfirehundre damer, wow!

Jeg er så glad for at jeg får være en del av dette! Av og til er jeg utslitt,  en sjelden gang vil jeg gi meg,  men aller mest så er det fantastisk! Alt jeg lærer både som menneske, kvinne og som vekstpriviligert er jeg svært takknemlig for! Vi er et godt team!

Takk igjen, damer!

– Anne Marie, Leder

En kommentar om “1400 vekstpriviligerte damer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s