Født over gjennomsnittet

image

Jeg er født 6 cm lengre enn en gjennomsnittsbaby. På bildet over er jeg 12 år og de 6 centimeterne har blitt til 17 cm. Jeg var 183 som 12 åring. Det var snakk om stopping av vekst, men jeg møtte Tonje Larsen (håndballspiller) og bestemte meg tvert for å la meg selv vokse. I samme tidsrom ringte de fra sykehuset og spurte hvor høy jeg var blitt og siden jeg vokste 12 cm i året vokste jeg så fort at en hormonkur var for sent uansett. Tenk om de hadde satt meg på en hormonkur. Da hadde aldri Høye Damer i Høye Hæler blitt til.

I dag er jeg 20 centimeter høyere enn gjennomsnittskvinnen i Norge.

Jeg elsker det!

Hver eneste centimeter med ben og kropp. Jeg elsker høye hæler og jeg  trives med å bli sett. Det er lov! Jeg er bare meg, her over gjennomsnittet.

– Anne Marie, Leder

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s